Inchirieri masini in Cluj Napoca - servicii eficiente de inchiriere masini in Cluj

De la:
Ford Focus 9 €
Skoda Fabia 9 €
Ford Focus Caravan 15 €
Opel Astra Caravan 15 €
VW Passat 15 €
Opel Zafira 15 €
VW Golf VI 15 €
Skoda Superb 16 €

INCHIRIERI MASINI CLUJ - NAPOCA


Asigurare Casco
Asigurarea Casco limiteaza raspunderea soferului in cazul in care masina este avariata, in functie de Termenii si Conditiile contractului de inchiriere. In loc de costul total, soferul este in general responsabil numai pentru o anumita parte, denumita 'exces'. Aceasta asigurare se aplica pentru toti soferii autorizati ai masinii inchiriate.
 
Asigurare de raspundere civila (RCA)
Asigurarea de raspundere civila (RCA) acopera raspunderea soferului pentru daune asupra oricaror vehicule, cu exceptia masinii inchiriate de el. De asemenea acopera leziunile suferite de terte persoane, indiferent ca au fost sau nu in masina inchiriata, in functie de Termenii si Conditiile contractului de inchiriere.
 
Inclus fara costuri suplimentare
- Taxa de drum;
- Echipament de iarna;
- Kilometri nelimitati;
- Toti soferii aditionali inclusi;
 
Taxe de conducere
Clientii sunt responsabili pentru toate taxele de drum (taxa de pod, taxa de autostrada etc) taxa de congestie, amenzi de viteza, de parcare si de trafic.
 
Cerinte permis de conducere
La preluarea masinii, soferul principal si orice sofer aditional vor trebui sa prezinte un permis de conducere in original, valid. Toti soferii trebui sa detina permisele de conducere de minim 1 an. Este necesar un permis de conducere international daca permisul este scris cu caractere non-romane.
 
Varsta Solicitata
Varsta minima pentru a inchiria o masina este 21. Varsta maxima pentru a inchiria o masina este 70.
 
Depozit / Exces
SC Parc Auto SRL solicita un depozit/garantie pentru fiecare masina inchiriata. Depozitul se va returna dupa inchiriere, atata timp cat conditiile au fost indeplinite.
 
Trecerea granitei si normele limita
Clientii care doresc sa calatoreasca in afara granitei tarii trebuie sa informeze compania SC Parc Auto SRL inainte de a prelua masina. Este posibil sa existe restrictii in anumite tari si este posibil sa existe extra taxe ce se aplica pentru trecereea granitei. Clientii trebuie sa instiinteze compania despre orice trecere de granita, deoarece s-ar putea sa existe anumite restrictii si sa existe tari unde nu se poate trece cu masina.
 
Echipament suplimentar
Serviciile optionale ar trebui sa fie solicitate in momentul in care se face rezervarea, si se vor plati in momentul preluarii.
 

Contactati-ne:

S.C. Parc Auto S.R.L
Cluj Napoca, Airport - Traian Vuia 210 (vizavi de aeroport)
Mobil: +40-745-615755 (Engleza & Germana)
Mobil: +40-746-150353 (Engleza)
email: rezerv@rent-a-car-cluj.ro

 
Inchirieri Masini Cluj Napoca - © Parc Auto

  Powered by Bettersoft

Auto Walter - Inchirieri Masini Cluj Napoca

De la:
Skoda Superb 16 €
Opel Vivaro 28 €
VW T5 28 €
Audi A4 28 €
Audi A6 28 €
Opel Antara 28 €
Mercedes R320 38 €
Audi A7 65 €